Solidarnost na djelu: Grad Crikvenica i Jadran nude smještaj za stradalnike s Banovine
Objavljeno: 30.12.2020.

Grad Crikvenica i hotelsko poduzeće Jadran d.d. nude stradalnicima iz Petrinje, Siska i Gline besplatan smještaj u svojim hotelima dok se stanje na Banovini ne stabilizira.

Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, zajedno s predsjednikom Uprave crikveničkog hotelskog poduzeća Jadran d.d. Goranom Fabrisom, ponudili su besplatan smještaj stanovnicima i obiteljima Petrinje, Siska i Gline koji su ostali bez domova u razornom potresu na Banovini. Dok se stanje u tim mjestima ne stabilizira i počnu rješavati posljedice potresa, Crikveničani nude domaćinstvo stradalnicima iz tog dijela Hrvatske. Pozive je gradonačelnik Damir Rukavina uputio danas petrinjskom gradonačelniku Darinku Dumboviću, gradonačelnici Siska Kristini Ikić Baniček, te gradonačelniku Gline Stjepanu Kostanjeviću.

„Naše riječi suosjećanja prati i naša iskrena želja da ljudima koji su u trenu danas ostali bez svojih domova barem nakratko pružimo sigurno utočište i osjećaj da u velikoj nevolji nisu sami, - ističe gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina.

 

Top