Objavljen javni natječaj za sufinanciranje projekata/programa udruga
Objavljeno: 23.12.2020.

Grad Crikvenica svake godine sufinancira rad odnosno razne projekte i programe udruga koje djeluju na području grada.

Tako su i ove godine objavljeni Javni natječaji za predlaganje programa/projekata javnih potreba u kulturi, programa/projekata na području zdravstva, odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i ostalih područja javnih potreba te javnih potreba u sportu i tehničkoj kulturi Grada Crikvenice za 2021. godinu. 

Valja podsjetiti kako na području grada Crikvenice djeluje preko 60 različitih udruga te kako Grad Crikvenica na godišnjoj razini izdvoji preko četiri milijuna kuna samo za njihovu redovnu djelatnost. Na ovaj se način nastoji poticati raznolikost, rad udruga i uključivanje što većeg broja ljudi svih dobnih skupina u rad udruga. 

Javni natječaji su objavljeni danas, 22. prosinca 2020. godine, a slijedećih mjesec dana, točnije do 22. siječnja 2021. godine udruge mogu slati svoje prijave.  

Svi detalji u vezi prijave odnosno kriteriji koje je važno zadovoljiti, obrasci koje je potrebno popuniti i dokumenti koje je potrebno dostaviti u vezi navedenih natječaja, nalaze se na web stranici Grada Crikvenice u rubrici Natječaji te u rubrici INFO ZA UDRUGE – pojedinačno za svaku od navedenih kategorija (kultura, sport, zdravstvo...) 

https://www.crikvenica.hr/info-za-udruge/2021   

Prijave se mogu dostaviti poštom ili osobno. Poštom se prijave dostavljaju na adresu:

Grad Crikvenica, Upravni odjel za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu, Kralja Tomislava 85, 51260 Crikvenica, dok se osobno se prijave dostavljaju u pisarnicu Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica, soba br. 19.

 

Top