Pošaljite fotografiju destinacije i uključite se u kampanju Hrvatske turističke zajednice
Objavljeno: 08.12.2020.
Poštovani turistički djelatnici i iznajmljivači, ovim putem javljamo vam da je Hrvatska turistička zajednica pokrenula blagdansku inicijativu https://croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-magic-of-croatia kojom pozivaju domaće i strane turiste da upoznaju ljepote Hrvatske u vrijeme Adventa putem fotografija i video zapisa na društvenim mrežama HTZ-a.

Ovim putem pozivamo Vas da postanete dio projekta na način da dostavite zimske tj. blagdanske ili adventske fotografije.

Fotografije mogu biti i tematske, tj. ne moraju nužno prikazivati samo destinaciju već mogu biti i fokusirane na gastro i eno proizvode tipične za zimski period u vašoj destinaciji. Cilj je dočarati blagdansku atmosferu, zimski ugođaj, ali i prikazati specifične autohtone običaje.

Materijale možete dostaviti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također, nastavno na promjenu koncepta s #EnjoyTheColoursOfCroatia na #EnjoyTheMagicOfCroatia izmijenjen je i landing page https://croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-magic-of-croatia koji će se svakodnevno ažurirati s novo pristiglim odgovarajućim fotografijama.

Kao i prema dosadašnjoj praksi te imajući na umu da svaki dionik turizma u Hrvatskoj može sudjelovati svojim vrijednim doprinosom na način da pošalje fotografiju ili kratki video za koje smatra da će najbolje prenijeti zimsku atmosferu svoje destinacije, podsjećamo na načine sudjelovanja:
• slanjem pogleda na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Instagram profil platforme @enjoytheview_fromcroatia
• podijelivši na vlastitom Facebook, Instagram i Twitter profilu pogled (fotografiju ili videozapis) uz hashtag #EnjoyTheMagicOfCroatia

Ako iza spomenute fotografije stoji neka zanimljiva priča koju biste rado podijelili, kratak opis je više nego dobrodošao. Svakako Vas molimo da nam prilikom dostave fotografija naznačite i ime autora tj. vlasnika fotografije kojeg smo dužni označiti i istaknuti prilikom objave.

 

Top