Javna tribina za Proračun 2021 u online varijanti
Objavljeno: 08.12.2020.
Svake godine Grad Crikvenica organizira Javnu tribinu za proračun na kojoj se prezentira Proračun za narednu godinu te građani mogu dati svoje primjedbe ili sugestije.

Zbog trenutnih okolnosti, ove godine neće biti moguće održati javnu tribinu na način na koji se to inače čini, no na web stranici Grada Crikvenice se nalazi prezentacija sa najbitnijim projektima, prihodima i rashodima za 2021. godinu odnosno prezentacija služi za pojednostavljivanje razumijevanja proračuna i njegovih stavki.

Proračun za 2021. godinu je na e-savjetovanju i dostupan je svim zainteresiranim stranama do 14. prosinca 2020. godine kada je moguće poslati i prijedloge vezane uz predstavljene projekte na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prije samog slaganja proračuna i stavljanja na savjetovanje, provedena je i anketa o Proračunu Grada Crikvenice za 2021. godinu putem Facebooka, kroz koju su građani mogli sugerirati koje bi projekte voljeli uvrstiti u proračun i što smatraju bitnim za realizaciju kroz naredni period.

Svi prijedlozi i sugestije su dobrodošli, kako bi i ovogodišnji Proračun Grada Crikvenice bio u skladu sa željama i potrebama građana s cijelog područja grada Crikvenice.

 

Top