Najljepšom adventskom fotografijom Crikvenice do vrijednih nagrada
Objavljeno: 01.12.2020.
Zasvijetlila je prva svjećica na adventskom vijencu i označila početak Adventa te iščekivanje najljepšeg blagdana – Božića.

Vjerujemo da ste već prošetali našim gradom, fotografirali se na nekoj od lokacija ili fotografirali neki od detalja kojim smo nastojali dočarati pravi blagdanski ugođaj i obući Crikvenicu u novo, svijetleće i šareno ruho.

Voljeli bismo vidjeti kako ovogodišnji Advent Crikvenica izgleda iz vaše perspektive pa smo za Vas pripremili foto nagradni natječaj.

Od danas, 1. prosinca pa sve do 15. prosinca do 10:00 sati, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nam šaljite svoje fotografije s crikveničkog Adventa. Motiv koji ćete odabrati, dajemo Vama na volju i naravno, slika može biti iz bilo kojeg našeg mjesta – Jadranovo, Dramalj, Selce ili Crikvenica, a svakako mora imati božićni motiv. Svaka osoba može prijaviti samo jednu fotografiju.

Nakon što zaprimimo sve fotografije, na Facebook profilu Advent Crikvenica objavit ćemo sve pristigle fotografije u zajedničkom albumu te će do 24. prosinca odnosno Badnjaka do 10:00 sati biti moguće lajkati svaku od njih.

Tri fotografije koje skupe najviše lajkova do Badnjaka u 10:00 sati bit će nagrađene. Prva nagrada – blagdanska košara proizvoda u vrijednosti 1.000,00 kuna; druga nagrada – blagdanska košara proizvoda u vrijednosti od 500,00 kuna te treća nagrada – blagdanska košara proizvoda u vrijednosti od 200,00 kuna.

Napomena: kada dođe vrijeme za lajkanje ubrajaju se samo lajkovi na originalnoj objavi na stranici Advent Crikvenica (ne na podijeljenoj objavi na privatnim profilima).

Sretno! :) 

 

Top