Uskoro nam dolazi sveti Nikola
Objavljeno: 01.12.2020.
Bliži se blagdan svetog Nikole, zaštitnika pomoraca i putnika, ali i najdražeg sveca svakog djeteta.

Iako je ova godina po mnogočemu drugačija, sveti Nikola nije zaboravio djecu i ove će im godine donijeti predivne poklone, no nažalost bez dolaska i druženja.

Poklone je sveti Nikola dostavio u Gradsku upravu, a mi ćemo se potruditi da poklon razveseli svu djecu. Ovih dana djeca će dobiti pozivnice po uzrastima uz koje će se preuzimati pokloni u vrtićima, školama i Gradskoj knjižnici Crikvenica.

Djeca koja idu u vrtiće i škole, dobit će svoje poklone preko svojih odgajatelja odnosno učitelja dok će ostala djeca, koja ne idu u vrtić po svoj poklon doći u Gradsku knjižnicu Crikvenica zajedno sa svojom pozivnicom.

Pokloni će se u Gradskoj knjižnici moći podići svakim radnim danom do kraja prosinca, počevši od 7. prosinca. Radno vrijeme Gradske knjižnice Crikvenica je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10:00 do 14:00 sati te utorkom i četvrtkom od 14:00 do 18:00 sati.

Grad Crikvenica za svoje mališane ove godine nije mogao organizirati dječju predstavu niti sličan sadržaj, ali se zato uređenjem grada i Šume djeda Božićnjaka potrudio dočarati blagdanski ugođaj i razveseliti svu djecu.

Ovim putem vas pozivamo da prošećete predivno ukrašenom Crikvenicom, slikate se na mjestima za fotografiranje i uživajte u zvucima božićnih pjesama.

 

Top