Solidarnost na djelu 2020.
Objavljeno: 07.10.2020.
Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 48. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu 2020. u sklopu koje će GDCK Crikvenica prikupljati novčana pomoć namijenjena najugroženijim stanovnicima za nabavku prehrambenih proizvoda uoči Božića.

Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, akcija se neće provoditi, kao svih prethodnih godina, obilaskom kućanstva od strane volonterki. Na taj način želimo zaštiti, prije svega, zdravlje naših sugrađana, kako volontera, tako i građana kojima se ulazi u kuću.

GDCK Crikvenica će na vrijeme obavijestiti građane o mjestu i vremenu organizacije štandova u svim mjestima (Crikvenica, Selce, Dramalj, Jadranovo), a građani donacije mogu uplatiti i na poseban račun otvoren samo za ovu akciju kod Erste&Steiermaerkische bank d.d.:

IBAN - HR0224020061500086174.

Uplate na račun se primaju isključivo u vremenu 08.10.-15.11., budući je račun otvoren za akciju koja će se provoditi u ovom vremenskom periodu.

Za svaku donaciju građani će dobiti bonove u vrijednosti donacije, na kojem će biti oznaka godine i pečat društva.

U akciju su se i ove godine uključile sve škole na području Grada Crikvenice, te će akciju organizirati unutar svake škole putem svojih povjerenika za Crveni križ.

Kako je skladište za odjeću i obuću, zbog epidemiološke situacije, do daljnjega, zatvoreno i nije moguće primati niti izdavati robu, ove godine će izostati akcija prikupljanja odjeće i obuće.

Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima i volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.

 

Top