Priopćenje za javnost stožera civilne zaštite Grada Crikvenice
Objavljeno: 18.09.2020.
Na tjednoj sjednici Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice odlučeno je, da će se, s obzirom na znatne upite građana, objaviti ukupan broj slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 na području Grada Crikvenice.

Prema posljednjim podacima od 17. rujna 2020.g.,dobivenim u suradnji sa Stožerom civilne zaštite Primorsko-goranske županije te Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, na području Grada Crikvenice s danom 17. rujna 2020.g. evidentiran je 1 (jedan) novi slučaj zaraze što ukupno iznosi 5 (pet) pozitivnih odnosno aktivno oboljelih osoba na području Grada Crikvenice.

Za osobe kojima je propisana mjera samoizolacije, a nemaju članova kućanstva koji bi im pružili pomoć u nabavi osnovnih potrepština te lijekova, dostupan je besplatni dežurni broj telefona 0800 2999.

Stožer civilne zaštite Grada Crikvenice i dalje će pravovremeno obavještavati javnost o informacijama i mjerama koje se odnose na prevenciju i suzbijanje zaraze koronavirusom te zahvaljuje građanima na strpljenju i suradnji svojim odgovornim ponašanjem.

 

Top