Sufinanciranje prijevoza učenika srednjoškolaca i studenata u šk. godini odnosno akademskoj 2020./2021.
Objavljeno: 04.09.2020.
Grad Crikvenica svake godine nastoji olakšati roditeljima te stoga cijelim nizom olakšica i aktivnosti djeci i mladima čini odrastanje u gradu ugodnijim i bezbrižnijim.
Tako će i ove godine Grad Crikvenica sufinancirati prijevoz učenika srednjoškolaca i studenata u nadolazećoj školskoj odnosno akademskoj godini.

Pravo na sufinancirani prijevoz ostvaruju redovni učenici i studenti sa prebivalištem na području grada Crikvenice, a zahtjev se može preuzeti na web stranici Grada Crikvenice te je postavljen kao privitak ove obavijesti (izuzetno – obrazac se može preuzeti osobno u Gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, soba broj 15 ili na ulaznoj porti). Važno je napomenuti da u slučaju da je učenik maloljetan, obrazac potpisuje roditelj.

Uz zahtjev je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu korisnika (učenika ili studenta) te potvrdu o upisu u obrazovnu ustanovu (školu, fakultet).
Prijave se dostavljaju elektronskim putem, na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili izuzetno, osobnom predajom na gore navedenu adresi.

Zbog suzbijanja pandemije, apeliramo na korisnike da dostavu dokumenata vrše elektronskim putem, a izuzetno u opravdanim razlozima dokumente mogu predati i osobno.

Danom predaje zahtjeva i pripadajućih dokumenata, ostvaruje se pravo na kupnju karte s popustom (istoga dana u poslijepodnevnim satima, nakon 15:00 h).

Napomena:
  • učenici Osnovnih škola na području grada Crikvenice, potrebnu dokumentaciju rješavaju u tajništvu škole (za city bus za područje mjesta Crikvenica, kao i prijevoz učenika osnovnih škola Jadranovo -Crikvenica, Dramalj – Crikvenica te Selce – Crikvenica)
  • učenici Srednje škole dr. Antuna Barca s prebivalištem na području grada Crikvenice dokumentaciju za subvencionirani prijevoz mogu riješiti u tajništvu škole ili osobno na gore opisan način, osobnom predajom dokumentacije

Top