Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja
Objavljeno: 04.08.2020.
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja prilika je da s posebnim pijetetom odamo počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima, a ujedno i zahvalimo svim braniteljima i sudionicima Domovinskog rata.
Centralna proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja održat će se 5. kolovoza u Crikvenici. U jutarnjem terminu, točnije od 8:00 sati ujutro delegacija Grada Crikvenica položit će vijence i zapaliti svijeće na grobovima poginulih branitelja i na centralnim križevima na grobljima u Grižanama, Jadranovu, Dramlju, Crikvenici i Selcu.

U 11:00 sati u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Crikvenici bit će održana Sveta Misa za Domovinu i za sve hrvatske branitelje.

Zabavni dio održat će se u Crikvenici, na Trgu Stjepana Radića nastupima klape Nevera i grupe Point od 21:00 sat.

Delegacija Grada Crikvenice na čelu sa predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Frišom, sudjelovat će se na svečanosti obilježavanja Oluje u Otočcu i Zalužnici te će tamo položiti vijence i zapaliti svijeće.

Koncert Jose Butorca i Mladena Žmaka koji se večeras, 04.kolovoza trebao tradicionalno održati u Jadranovu u čast Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja otkazan je zbog najave lošeg vremena.


Top