Obavijest za medije - Online edukacija za iznajmljivače
Objavljeno: 25.05.2020.
Zbog velike zainteresiranosti i velikog broja upita iznajmljivača, Turistička zajednica Grada Crikvenice u suradnji sa tvrtkom Interligo – Savjetovalište, organizira online edukaciju za male iznajmljivače s ciljem usklađivanja poslovanja s novonastalom situacijom.

S obzirom da se od strane iznajmljivača dnevno primi mnogo upita vezanih za poslovanje i sezonu, na ovoj online edukaciji dobit ćete odgovore na mnoga pitanja: kako pripremiti objekt u skladu s novonastalom situacijom, kako prezentirati smještaj u kontekstu pandemije, koje su administrativne promjene (mjere Vlade RH), čišćenje i dezinfekcija objekta, doček i ispraćaj gosta u doba pandemije, obraćanje starim gostima, što je sada dodatna ponuda…

Edukacija će se održati preko Zoom aplikacije, u srijedu, 27. svibnja 2020. godine s početkom u 17:00 sati.

Broj sudionika je ograničen. Prijava je obavezna, a prijaviti se možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do utorka, 26. svibnja 2020., do 14 sati, kako bismo Vam pravovremeno poslali poveznicu za uključenje na Zoom aplikaciju. 

Trajanje edukacije: cca 90 minuta.

 

Top