Objavljen BJ AntiCorona Party Vol. 4.
Objavljeno: 12.05.2020.
BJ Promotions je u nedjelju 10. svibnja 2020. na YouTube servisu za besplatno slušanje objavio i konačni, četvrti nastavak digitalnog projekta BJ AntiCorona Party Vol. 4 (BJP09). YouTube link : https://youtu.be/uODNNGLUSAs

Četvrti nastavak čini 10 skladbi sa 37 minuta ekskluzivne besplatne ljepote i galame uključujući i 6 glazbenih premijera + 4 rariteta za relax i zabavu još uvijek prebrojnih Covid 19 kućnih pritvorenika.

Obuhvaćeno razdoblje od 35 godina glazbene povijesti, od senzacionalne novo otkrivene koncertne snimke „Pankrta“ iz 1985. pa sve do pred par dana izmixane nove pjesme „Saša 21“, opet uključuje najbolje sa hrvatske, austrijske, irske i slovenske glazbene scene.

U početku bez većih ambicija, osim poklon paketa dobre glazbe ljudima u prisilnoj izolaciji, BJ AntiCorona Party se je pretvorio u ozbiljan međunarodni kulturni projekt.

Na digitalna 4 albuma objavljena u samo 5 tjedana objavljene su 33 skladbe svih žanrova sa preko 140 min. glazbe u izvedbi 27 različitih izvođača iz 11 zemalja i pjevanoj na 8 jezika (njemački, irski, engleski, hebrejski, bambara, slovenski, srpski i hrvatski).

Čak 15 skladbi u trajanju od 67 min. je premijerno objavljeno, a i ostale su uglavnom teško dostupni rariteti. U produkciji i konačnom definiranju albuma je sudjelovalo tonskih 5 studija (Rijeka, Zagreb, Pula, Maribor, Offenbach).

„Antipartijanerski“ produkcijski tim projekta čine Goran Lakotić – Rango (digitalno remasteriranje), Ivan Piko Stančić i Marko Stančić (dizajn zvuka), Vedran Žanko ( dizajn vizuala i društvene mreže), Lada Furlan Zaborac (prijevodi) i Berislav Janković kao glavni producent.

Linkovi na prethodna 3 albuma:

„BJ AntiCorona Party Vol.1“, BJP06 www.youtube.com/watch?v=59Xnz2qKvVw

„BJ AntiCorona Party Vol.2“, BJP07 https://youtu.be/xNlWYu00Qcc

„BJ AntiCorona Party Vol.3“, BJP08 https://youtu.be/ceO4R6s2gdk

Ustanova u kulturi „B.J. promocije i produkcije“ (B.J.Promotions)

 

Top