Predaja Zahtjeva za nastavak pohađanja vrtića
Objavljeno: 11.05.2020.
Za djecu koja već pohađaju Dječji vrtić Radost roditelji trebaju predati zahtjev za nastavak pohađanja vrtića u novoj pedagoškoj godini (2020./21.) putem online obrasca ili pdf obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem pošte ili u poštanski sandučić u vrtiću na adresi Šetalište Vladimira Nazora 2/A, 51260 Crikvenica.

Rok za predaju zahtjeva za nastavak pohađanja vrtića je od 11. do 25. svibnja 2020. godine. Uz zahtjev se ne predaje dodatna dokumentacija.

U lipnju 2020. započinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji područnog objekta u Dramlju. Planirani završetak radova je početak 2021. godine. Dogradnja vrtića omogućuje proširenje kapaciteta te će o završetku radova u područnom objektu Dramalj biti jedna vrtićka i jedna jaslička skupina.

Roditelji djece upisane u objekt Dramalj u obrascu zahtjevu za nastavak pohađanja vrtića u napomeni odabiru jedan od objekata dječjeg vrtića Radost (Selce, Crikvenica, Jadranovo) u kojem žele da dijete pohađa vrtić do završetka radova u Dramlju. Djeca s prebivalištem u Dramlju prelaze u objekt u Dramlju u toku pedagoške 2020./21.godine, nakon njegovog otvaranja.

 

Top