Dodatna podjela maski
Objavljeno: 01.04.2020.
Dragi sugrađani, prvenstveno vam svima želimo zahvaliti što pokazujete razumijevanje u ovim izvanrednim okolnostima uzrokovanim pandemijom korona virusa poštujući propisane upute, naputke i savjete u cilju smanjenja rizika širenja respiratorne bolesti.
Molimo vas da nastavite i dalje poštovati sve propisane mjere kako bismo svojim ponašanjem pokušali pridonijeti što bržem okončanju ove situacije.

U razdoblju od 27. ožujka do danas, Grad Crikvenica je uz pomoć više od 25 osoba iz DVD-a i JVP Crikvenica, Gradskog društva Crvenog križa Grada Crikvenice, ustanove Pomoć u kući, komunalnih društava Eko Murvice i VIO-a Žrnovnica Crikvenica-Vinodol uključujući i brojne volontere podijelio više od 11 tisuća maski kućanstvima na području grada Crikvenice (Jadranovo, Dramalj, Crikvenica i Selce). Ovim putem ih je potrebno spomenuti i zahvaliti im se te ih zamoliti za suradnju u daljnjoj podjeli maski onima do kojih maske iz bilo kojeg razloga još uvijek nisu došle.

Naime, svjesni smo činjenice da su pojedini objekti preskočeni, primjerice zato što vlasnici objekata nisu bili prisutni kod kuće, obična vrećića u koju bi volonteri stavili maske nije bila istaknuta na vidljivom mjestu i slično (ograde, ulazna vrata, kvake i dr.) te se stoga ovim putem prije svega ispričavamo na nenamjernom propustu.
Brinemo o svim našim građanima i uistinu nam je bitno da svima pomognemo te stoga molimo za razumijevanje i strpljenje, naročito one koje smo nenamjerno izostavili. Ovim putem molimo da svi koji nisu dobili maske isto prijave na broj telefona: 051 455/461 ili e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nakon koje ćemo svima dostaviti obavijesti o naknadnom terminu dostave.

Podjela temeljem zaprimljenih prijava počinje u četvrtak 2. travnja 2020. godine. Nakon što građani dobiju svoje maske, još jednom podsjećamo da je iste prije uporabe potrebno prokuhati, osušiti i ispeglati. Isto tako napominjemo važnu informaciju da je maska prije svega mjera prevencije te da ćemo na ovaj način nastojati smanjiti mogućnost širenja zaraze.

Hvala na razumijevanju.
Top