VAŽNO - podjela maski po kućama
Objavljeno: 26.03.2020.
Dragi sugrađani, maske su podijeljene najpotrebitijima putem prethodnog poziva, a već od danas popodne krećemo s podjelom maski po kućama. U podjeli će sudjelovati DVD i JVP Crikvenica, Gradsko društvo Crvenog križa Grada Crikvenice, Pomoć u kući, Grad Crikvenica, Eko Murvica, VIO Žrnovnica Crikvenica-Vinodol te volonteri.

Maske će se dijeliti tokom idućih nekoliko dana.

Molimo za strpljenje, pokušat ćemo doći do svakog građana bez bliskog kontakta. Zbog brže i efikasnije podjele, molimo sve one koji imaju potrebu za maskama da na vidljiva mjesta (ograde, vrata, kvake..) istaknu običnu vrećicu u koju će naši volonteri staviti maske.

Molimo da nas u ovom trenutku ne zovete jer će podjela ići prema svima, a eventualne nedostatke ćemo pojedinačno rješavati nakon sveukupne podjele o čemu ćete biti pravovremeno obavješteni.

Isto tako, molimo da masku prije uporabe prokuhate, osušite i ispeglate te je važno znati da je maska prije svega mjera prevencije i kao takva nije apsolutna zaštita od bolesti.

Molimo za razumijevanje, jer nastojimo napraviti sve što možemo da maske dođu na sve adrese i da pomognemo svim svojim građanima.

 

Top