Rivijera Crikvenica - otkazivanje svih događanja do 1.4.2020.
Objavljeno: 12.03.2020.
Obzirom na mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite te sukladno preporuci gradonačelnika Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Crikvenice donijela je odluku o otkazivanju svih planiranih događanja do 1. travnja 2020. godine u svojoj organizaciji.

Unatoč velikom trudu i želji da se planirani programi održe, smatramo da moramo voditi računa o sigurnosti i zdravlju svih sudionika, posjetitelja i građana. Sve informacije vezane za nove termine manifestacija bit će objavljene na www.rivieracrikvenica.com.

Zbog proglašenja pandemije uslijed većeg broja zaraženih koronavirusom, gradonačelnik Grada Crikvenice donio je smjernice za postupanje s ciljem preventivnog djelovanja i smanjenja broja zaraženih.

Na području Grada Crikvenice preporučuje se:
1. OTKAZIVANJE SVIH JAVNIH OKUPLJANJA I MANIFESTACIJA
2. ODRŽAVANJE SPORTSKIH NATJECANJA BEZ GLEDATELJA (UKOLIKO SPORTSKI SAVEZ ZAHTJEVA ODRŽAVANJE), UZ OBVEZNO OSIGURAVANJE DOVOLJNOG BROJA DEZINFEKCIJSKIH SREDSTAVA
3. OTKAZIVANJE SVIH IZVANŠKOLSKIH AKTIVNOSTI UČENIKA I SPORTAŠA U SPORTSKIM DVORANAMA ILI DRUGIM PROSTORIMA
4. SMANJENJE OSOBNIH KONTAKATA UNUTAR USTANOVA, INSTITUCIJA ILI UDRUGA TE KOMUNICIRANJE ELEKTRONSKIM PUTEM ILI TELEFONOM

Obrazovne ustanove na području Grada Crikvenice spremne su za provođenje nastave na daljinu u slučaju prekida nastave od strane Ministarstva obrazovanja. Prekid nastave u obrazovnim ustanovama posljedično će rezultirati prekidom rada vrtića.

Na inicijativu gradonačelnika Grada Crikvenice još 27. veljače o.g. održan je sastanak Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice na kojem je utvrđeno kako je osiguran dovoljan broj dezinfekcijskih sredstava po ustanovama i institucijama Grada Crikvenice. Uspostavljen je dnevni kontakt među svim članovima stožera u svrhu informiranja i što većeg stupnja zaštite kako zaposlenika tako i svih građana Grada Crikvenice.

OVE PREPORUKE NA SNAZI SU DO 01.TRAVNJA 2020. GODINE !

 

Top