Ožujak – mjesec edukacija u turizmu
Objavljeno: 05.03.2020.
Prije početka nove turističke sezone, Turistička zajednica Grada Crikvenice odlučila je organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike, s ciljem podizanja konkurentnosti, što bi u konačnici doprinijelo većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se 10. ožujka 2020. godine od 17:00 na temu: „Kako storytelling može produžiti sezonu?“ – predavači su Marinela Dropulić Ružić i Goran Rihelj.

Druga edukacija nosi naziv „Uspješno poslovanje u 7 koraka / Novi propisi u poslovanju“, a održat će se 19. ožujka 2020. godine u 17:00 sati – predavači su Meri Čizmić Kraljević i Sanja Delin.

Treća edukacija pod nazivom „Cikloturizam & cikloturist“ održat će se u utorak 24. ožujka od 17:00 sati – predavači su Nedo Pinezić i Marinela Dropulić Ružić.

Sve navedene edukacije će se održavati u zgradi Stare škole, Vinodolska 1 - Crikvenica. S obzirom na to da su besplatne za sve zainteresirane, a broj mjesta je ograničen, preporučujemo da se čim prije prijavite na željenu edukaciju na sljedeći e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Top