Treća srijeda za poduzetnike u sklopu projekta "Edukacijom do uspjeha"
Objavljeno: 18.02.2020.
Nakon uspješno provedene druge edukacije za poduzetnike na kojoj su predstavljene mjere za poticanje poduzetništva od strane Grada Crikvenice i HZZ-a te na kojoj je bilo riječi o e-računu, pred nama je i treća edukacija.

U Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice, sutra, u srijedu 19. veljače od 17:00 sati bit će održana treća edukacija s temama – što se kontrolira prilikom inspekcije u pojedinim djelatnostima od strane predstavnice Državnog inspektorata – pročelnice Područnog ureda Rijeka gđe Marije Vukelić; bit će riječi i o poreznom nadzoru od strane Porezne uprave odnosno gospodina Stjepana Kolačevića te na posljetku i o odnosu poduzetnika i zakona koji se na njih primjenjuju od strane Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci odnosno redovne profesorice i predstojnice Katedre za financijsko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci gospođe Nataše Žunić Kovačević.

Mr.sc. Stjepan Kolačević, dipl.oec. zaposlen je u Poreznoj upravi, Područni ured Rijeka, na radnom mjestu Voditelja odjela za nadzor poreza na dobit, dohodak i doprinosa. Član je „Hrvatskog instituta internih revizora“ kao i „Sekcije internih revizora“ pri Hrvatskoj zajednici računovođa i financijskih djelatnika. Također je i član „Hrvatskog društva ekonomista“.

Nataša Žunić Kovačević redovna je profesorica i predstojnica Katedre za financijsko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Prodekanica je za sveučilišni studij te suvoditeljica Poslijediplomskog specijalističkog studija „Financijsko pravo trgovačkih društava“ na istom fakultetu. Sudjeluje na projektima, međunarodnim i projektima Hrvatske zaklade za znanost. Članica i voditeljica je radne skupine u poreznoj reformi 2016/2017 koja se bavila procesnim pitanjima oporezivanja i izmjenama Općeg poreznog zakona.

I ove srijede nakon održavanja edukacija bit će organizirano vrijeme za druženje poduzetnika odnosno razgovor s poduzetnicima, a za zakusku će se pobrinuti konoba „Trabakul“ koja je sponzor treće edukacije.

 

Top