Poklonite unikatan poklon za Valentinovo
Objavljeno: 31.01.2020.
Grad Crikvenica povodom Valentinova i ove godine pruža mogućnost usvajanja ljubavnih stabala u sklopu projekta Drvored ljubavi.

Projekt sadnje i usvajanja stabala pod nazivom Drvored ljubavi naišao je na odobravanje usvojitelja diljem Lijepe naše, ali i izvan njenih granica te se tako stabla usvoje veoma brzo.
I ove godine, možete usvojiti stabla, iznenaditi sebi dragu i voljenu osobu te osim toga, okoliš obogatiti još jednim stablom.

Ove godine Drvored ljubavi bit će proširen novim stablima na dvije lokacije. Prva lokacija je lučica Pazdehova u Dramlju gdje je zasađeno 8 stabala tamarisa koja čekaju svoje usvojitelje, dok je druga lokacija šetnica uz Dubračinu u nastavku prošlogodišnjeg Drvoreda ljubavi gdje je predviđeno novih 8 stabala bagrema (robinia speudoacacia).

I ove godine, kao i dosadašnjih, cijena za usvajanje stabla bit će simboličnih 300,00 kuna, a uz svako stablo doći će i metalna pločica sa natpisom po želji usvojitelja.
Stabla tamarisa u lučici Pazdehova već su zasađena te se o njima brine komunalno poduzeće Eko Murvica, dok će stabla bagrema biti zasađena u proljeće. Nakon sadnje, odnosno usvajanja bit će postavljene i pločice uz svako stablo.

Svoj interes za usvajanje novih stabala možete iskazati na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 051/455-404 te tako usvojiti stablo kao lijepu uspomenu ili darovati kao jedinstveni poklon.

 

Top