Pregršt događanja drugog Adventskog vikenda u Crikvenici
Objavljeno: 04.12.2019.
I drugi vikend Adventa bit će prepun zanimljivih događanja.

No, moglo bi se reći da je ovaj vikend počeo i nešto ranije, jer se u srijedu održao Dječji program Društva Naša djeca za djecu dječjeg odjela Thalassotherapije, djecu s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom i djecu Centra Izvor Selce) u dvorani Zora, dok je popodnevni termin bio rezerviran za Adventsku bebeteku u Gradskoj knjižnici Crikvenica.

Program se nastavlja u četvrtak, 5. prosinca kada će biti otvorena tradicionalna izložba pod nazivom Advent u galeriji.

Jedan od noviteta ovogodišnjeg Adventa je takozvano Frajanje u Preradovićevoj koje počinje ovog petka te će se nastaviti svakog petka sve do završetka programa Adventa. Frajanje u Preradovićevoj zamišljeno je kao svojevrsni after job party uz odlične glazbene goste. Tako će prvi petak na frajanju će nastupiti Madafunkazi te kao glavni gost večeri - The Frajle.

U subotu će biti organizirana podjela poklona za sv. Nikolu za djecu u Preradovićevoj ulici od 09:00 do 13:00 sati prema grupama koje su naznačene u pozivnicama. Podjela će započeti nastupom dviju skupina Dječjeg vrtića Radost, dok će u 11:00 sati nastupiti i pjevački zbog Centra Izvor Selce. Osim toga za sve mališane organizirana je i predstava u dvorani Zora u četiri različita termina.

Još nešto veoma posebno i atraktivno ovog vikenda biti će adventska kočija koja će ulicama našeg grada voziti od 10:00 do 12:00 sati i to od ulaza u Adventski park pa sve do hotela Miramare. Ovim putem molimo za strpljenje sve građane i posjetitelje, jer će u tom periodu ova dionica biti zatvorena za sav promet kako bi se vožnja kočijom nesmetano odvijala.

Za popodnevni dio programa na rasporedu je radionica kušanja vina u prostoru Muzeja Grada Crikvenice pod nazivom autohtone vinske sorte Kvarnera. Posebno veseli činjenica da su sva mjesta za navedenu radionicu popunjena.
U Preradovićevoj ulici, u večernjim satima će se za dobru atmosferu pobrinuti grupa Trend!

Ova nedjelja bit će u jednom laganijem tonu te će tako biti rezervirana za gledanje božićnih crtića i filmova. U jutarnjem terminu biti će projiciran crtani film za djecu, dok će u popodnevnom terminu biti projicirana dva božićna filma.
Vidimo se i ovog vikenda u Preradovićevoj ulici, na klizalištu i u šumi Djeda Božićnjaka!

 

Top