Solidarnost na djelu 2019.
Objavljeno: 04.10.2019.
Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 47. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu 2019. u sklopu koje će se prikupljati novčana i materijalna pomoć namijenjena najugroženijim stanovnicima za nabavku prehrambenih i higijenskih proizvoda.

Iako se sama akcija održava četvrtak 10. listopada, u sklopu akcije biti će organizirane slijedeće aktivnosti koje će započeti već od početka tjedna:

Kao i svake godine, volonterke GDCK Crikvenica će prikupljati novčane priloge građana, te će za primljeni novac biti uručeni novčani bonovi. Bon će imati oznaku vrijednosti, pripadajući broj, te žig društva. U prikupljanje novčanih sredstava uključene su i sve škole s područja Grada Crikvenice.

GDCK Crikvenica će srijedu 09.10. imati svoj štand ispred Konzuma kod tržnice u vremenu 9:00-11:30 sati, u sklopu kojeg će građani, također, moći donirati sredstva za ovu akciju (napominjemo da se na štandu neće prikupljati odjeća i obuća)

Posebne akcije prikupljanja odjeće i obuće biti će organizirane u Dramlju (Zadružni dom), Selcima (Harmica – kod banke) i Jadranovu (Ambulanta) četvrtak 10.10. u vremenu 16-18 sati kada će dežurati volonterke GDCK Crikvenica.

Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima i volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.

 

Top