Crikvenica slavi svoj dan uz estradnu divu Doris Dragović
Objavljeno: 09.08.2019.
Dani Grada Crikvenice i ove će godine svojim programom nastojati kroz zabavno-kulturno-sportski program oduševiti i zabaviti sve građane Crikvenice i njihove goste i posjetitelje.

Slično kao i prošle godine, i ove će se godine Dani Grada Crikvenice obilježavati od 10. do 18. kolovoza u svim mjestima grada Crikvenice. Vjerujemo da će svatko pronaći ponešto za sebe u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu, a da će centralna proslava Dana Grada Crikvenice, 14. kolovoza, na sam rođendan grada, biti prava poslastica.
Već od 19:30 sati počet će program na Trgu Stjepana Radića. Program započinje dječjom predstavom „Duble, buble, cinci, linci, nova priča za Vas klinci“ koja će biti izvedena od strane Šarenog svijeta i koja će vjerujemo kao i prošle godine oduševiti svu djecu, ali i odrasle.

Nakon dječje predstave, točnije od 21:00 sata počinje procesija „1000 svijeća“ koja kreće od Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije te ide Frankopanskom ulicom sve do Trga Stjepana Radića gdje će biti izveden i prigodni program uz Ninu Abramović Dimec i klavirsku pratnju Vitomira Ivanjeka te crkveni zbor.

Povodom Dana Grada Crikvenice, ove će godine sve Crikveničanke i Crikveničane te njihove goste svojim koncertom počastiti velika estradna diva Doris Dragović čiji će nastup početi u 22:00 sata na Trgu Stjepana Radića, a ponoćni vatromet koji će zabljesnuti nebom samo će na kratko pažnju odvratiti od glazbenog dijela programa, jer nakon vatrometa na pozornicu dolazi grupa Trend koja će nastaviti zabavljati sve posjetitelje.

Vjerujemo da ćete i ove godine biti s nama i da ćemo zajednički proslaviti rođendan našeg grada, grada Crikvenice!

 

Top