Najava za 3. vikend Adventa
Objavljeno: 13.12.2018.
Pozivamo Vas da i ovog vikenda budete uz program Adventa u Crikvenici.

Trećeg vikenda zaredom, "100% romantični Advent" nastavlja s programima na jedinstvenoj lokaciji Adventskoga parka u srcu Crikvenice! I ponovno guštamo uz dvostruke programe petkom i subotom, plus program nedjeljom.

Ovog petka 14.12. program otvaraju sjajni Kiki&Karlo u rock programu za sve generacije, a slijede ih atraktivni ZGROOVE u programu "Pop Winter Music".

U subotu 15.12. dočekujemo našu vrhunsku vokalisticu Ivanu Galić i sjajnog gitarista Darka Horvata iz sastava THE SOUTHLAND, a nakon njih slijedi vruća "Fiesta Latina" uz našega "omiljenog Latinoamerikanca" - RICARDA LUQUEA i njegove AMIGOSE!

I još u nedjelju 16.12. družimo se uz fantastične mlade glazbenike sastava SONICS. A usto: klopamo slasne kobasice i sočne germknedle, guštamo uz vrhunsko kuhano vino, vruće koktele i druge delicije...

Ove subote 15.12. Crikvenicom vozi i Adventska kočija (10:00 - 14.:00), a istoga dana u 10:00 sati na radost svih klizačica i klizača otvara se i Klizalište "Ledena morska bajka" uz Adventski park, uz samu obalu mora.

Osim mnogo dobre glazbe i finih zalogaja, ove subote u 10:00 sati otvara se i naša Ledena Morska Bajka – klizalište s najljepšim zalaskom sunca uz samo more.

U Crikvenicu nam u subotu dolazi i Adventska kočija koja će voziti od 10:00-14:00 sati od ulaza u Adventski park do hotela Miramare te molimo svakako za razumijevanje jer će ta dionica ceste u samom centru grada biti zatvorena kako bi kočija nesmetano mogla voziti posjetitelje.

I za kraj jedna mala napomena, ove nedjelje smo u Adventskom parku uz jednu malo izmjenu radnog vremena – 16:00-21:00 sat.

U slučaju lošeg vremena, dio programa će morati biti otkazan kao i Adventska kočija.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Top