Poziv na CIHT 8. i 9. studenoga 2018. - međunarodnu konferenciju o zdravstvenom turizmu u Crikvenice
Objavljeno: 02.11.2018.
Pozivamo vas na šestu po redu Crikvenica International Health Tourism konferenciju koja će se održati 08. i 09. studenoga u Hotelu Omorika u Crikvenici. Organizatori su Turistička zajednica Grada Crikvenice, Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera i Thalassotherapia Crikvenica.
Konferencija se održava u okviru slavljeničke godine crikveničke rivijere, u kojoj obilježavamo 130 godina turizma u Crikvenici.

Konferenciji prisustvuje više od 150 domaćih i inozemnih eminentnih stručnjaka iz područja zdravstvenog turizma, koji su na rukovodećim funkcijama priznatih zdravstveno-turističkih institucija i facilitatorskih agencija, a ovogodišnji predavači dolaze iz Amerike, Velike Britanije, Malezije, Norveške, Njemačke, Poljske, Francuske, Slovačke, Mađarske i Hrvatske.

Prvi dan konferencije održat će se predavanja i radionica u organizaciji Oslo University Hospital s temom „Norveški program za klimatsku terapiju u inozemstvu – koji se procesi trebaju postići za poslovno partnerstvo između Sveučilišne bolnice u Oslu i stranih medicinskih ustanova“, a prezentirat će se i 4 znanstvena rada. Drugi dan konferencije organizirat će se preostale dvije radionice koju će održati tvrtka Global Clinic Rating na temu „Reputacija klinike = Prihod klinike“ te facilitatorska agencijaFrance Surgery sa predavanjem na temu „Budućnost kontinuirane zdravstvene njege: od ranih početaka do digitalnih zdravstvenih rješenja“  .

Neke od tema koje će biti obrađene na konferenciji su razvoj strategije u zdravstvenom turizmu za bolnice i klinike, zdravstveni sustav Malezije (zemlje s najrazvijenijim zdravstvenim turizmom na svijetu), kako koristiti povjerenje u izgradnji branda države, bolnica i ljudi, privlačenje međunarodnih pacijenata, akreditacija u zdravstvenim ustanovama, povećanje vidljivosti zdravstveno-turističke ponude Hrvatske na internetu i ostale.

Registrirati se možete preko iduće poveznice http://ciht.com.hr/registration-form/    Kod registacije u napomeni koristiti code TZGC 2018 (za besplatnu kotizaciju).

Više informacija na: http://ciht.com.hr/

Koristimo prigodu da istaknemo da je konferencija dio programa obilježavanja 130 godina turizma u Crikvenici, u sklopu kojega je predviđena promocija Monografije grada Crikvenice dana 7. studenoga s početkom u 18:00 sati u dvorani Zora - Stara škola te Dan zdravlja dana 10. studenoga s početkom u 9:30 sati na Trgu Stjepana Radića, koji se sastoji od prezentacija  zdravstvenih ustanova, nutricionističke radionice, grupnog treninga i radionice s Mariom Mlinarićem, organizirane šetnje do labirinta, zumbe te drugim zdravim aktivnostima. U slučaju kiše program Dana zdravlja će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica.

Program konferencije i program proslave 130 godina turizma s uključenim Danom zdravlja dostavljamo u privitku.
Top