Springfest 2018. godine u znaku zdravog stila života
Objavljeno: 22.05.2018.
Ovogodišnji Springfest biti će u znaku zdravih prehrambenih navika i stila života.

Kroz dvodnevni program predavanja i radionica sudionike će se upoznati sa značenjem hrane za naš organizam odnosno upoznati s činjenicom da izborom hrane možemo utjecati na svoje zdravlje.

Organizacija GAIA NOVA iz Rijeke i liječnica integrativne medicine dr. Silvija Zec Sambol održat će predavanje Hranom do zdravlja u Crikvenici, u četvrtak 24. svibnja 2018. godine u 18:00 sati u novoj Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice na adresi Vinodolska 1 (zgrada Stare škole). Dr. Zec Sambol će tijekom predavanja upoznati posjetitelje s vrijednostima i izazovima prehrane u današnje vrijeme te njezinim ljekovitim, detoks i nutritivnim svojstvima. Posebni naglasak stavit će se na blagotvorna svojstva sirovih namirnica, samoniklog bilja i vrijednost detoksikacije u svakodnevnom ritmu života. U drugom dijelu predavanja predsjednica organizacije GAIA NOVA Sandra Kolonić predstavit će dobrobiti zelenih kašastih sokova i mlijeka orašastih plodova koji će se moći i degustirati.

Drugi dan programa rezerviran je za radionicu sirove hrane – Proljetni detoks koju će također održati organizacija GAIA NOVA odnosno voditeljica programa Sandra Kolonić, a na kojoj će glavne zvijezde biti recepti od voća, povrća, samoniklog bilja, lisnatog povrća, superhrane i orašastih plodova. Pripremat će se razni slani i slatki recepti, počevši od antioksidant doručka do palačinki RAW STORY. Polaznici će moći degustirati još niz zdravih intenzivno zelenih proljetnih specijaliteta!
Radionica će se održati u petak, 25. svibnja 2018. godine u 18:00 sati u prostoru Srednje škole dr. Antuna Barca u Crikvenici.

Cijena radionice je 120 kuna (cijena sufinancirana sredstvima Grada Crikvenice), a broj polaznika na radionici je ograničen.

Ovim putem vas još jednom pozivamo da se prijavite na radionicu putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona na (051) 455-414 te sa novim zdravim receptima uplovite u nadolazeći vikend.

 

Top