Novi drvored ljubavi u Gradu Crikvenici
Objavljeno: 02.02.2018.
Ulaskom u veljaču zakoračili smo u mjesec ljubavi i zaljubljenih.

Kako bi i ovog Vanentinova zaljubljenima olakšali pronalaženje jedinstvenog poklona za voljenu osobu i ove godine nastavljamo s projektom Drvored ljubavi u Gradu Crikvenici.

Stabla pinije, njih čak 12, bit će moguće usvojiti po simboličnoj cijeni od 300 kuna te ukrasiti pločicom s natpisom po izboru i na taj način ovjekovječiti ljubav, koja će vjerujemo kroz godine rasti i jačati kao i stablo pinije.

Uz samo more, na plažnom prostoru nedaleko lučice Podvorska, bit će posađena stabla, a sadnja će se kao i proteklih godina odviti u mjesecu ožujku ili travnju, ovisno o optimalnim vremenskim uvjetima. Osim prepoznatljivosti u prostoru, novi će borovi u budućnosti donijeli i hladovinu na plaži pa će sigurno zaljubljeni parovi jednom moći uživati pod tim istim hladom.

Veoma smo sretni što ovim projektom već četvrtu godinu za redom uspješno ozelenjujemo naš kraj te što na zanimljiv i ekološki način ovjekovječujemo mnoge ljubavi. Veselimo se ovogodišnjoj sadnji stabala i pozivamo sve zainteresirane parove da nam se jave putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel: 051/455-414 do 12. veljače 2018. godine.

 

Top