Najava 4. Adventskog vikenda
Objavljeno: 21.12.2017.
Predbožićni Adventski vikend u znaku velikog Božićnog sajma.

Božić je sve bliže, a time i zadnja adventska nedjelja i pravi predbožićni vikend. Adventska događanja će u Crikvenici započeti već u petak sa večernjim Božićnim koncertom Jose Butorca u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, dok će subotnji šareni program biti po mjeri djece i odraslih.

Naći će se na programu veliki Sajam autohtonih proizvoda, ukrasa, kolača i vina na trgu Stjepana Radića, a atmosferu će dodatno upotpuniti i Trio Crikvenica sa svojim veselim zvucima.

Djeca, ali i odrasli će moći uživati u besplatnoj vožnji veselim vlakićem Djeda Božićnjaka, a pozivamo vas i da se prošećete Crikvenicom, potražite Djeda Božićnjaka i fotografirate se s njim. Za svakoga od vas ima i poneko iznenađenje!

Za vrijeme cijelog trajanja programa Adventa u Crikvenici možete klizati na klizalištu Ledena morska bajka, a naročito će biti lijepo noćno klizanje petkom i subotom kada je klizalište otvoreno čak do 22:00 sata. Dobre glazbe uz jedan drugačiji glazbeni opus neće nedostajati.

Subotnje popodne rezervirano je za još puno dobre glazbe u Adventskom parku uz grupu Trend koja će nas dodatno zagrijati uz tople napitke i fine slastice koje nude ugostitelji u Adventskom parku.

Na Badnje jutro, prošećite centrom svih naših mjesta i dođite po svoju porciju friganih riba. Na crikveničkom će se trgu uz miris ribe, širiti i zvuci pjesama kumpanije Nebuloza.

Neka nas ovaj divan vikend uvede u čaroliju Božića!

 

Top