Najava 3. Adventskog vikenda
Objavljeno: 13.12.2017.

VIDEO: https://www.facebook.com/adventcrikvenica/videos/860304944137336/

Adventska događanja u Crikvenici nastavljaju se već u petak sa tradicionalnim Božićnim sajmom u Osnovnoj školi Zvonka Cara u Crikvenici, nastupom muške i ženske klape Kastav u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije te predstavljanjem goranskih bajki i legendi u Gradskoj vijećnici u Crikvenici.

Subotnji dan prepun je događanja, a započinje još jednom radionicom „Ukrasi me“ u Adventskom parku s početkom u 10:00 sati, ali osim toga subota je rezervirana za nešto dugo iščekivano i ovog Adventa, otvaranje klizališta „Ledena morska bajka“. Progrma otvaranja klizališta započet će u Adventskom parku uz nastup Mažoretkinja Grada Crikvenice, a zatim će se svi posjetitelji zajedno sa mažoretkinjama kao predvodnicama povorke preseliti na klizalište gdje se za sve posjetitelje sprema jedno posebno iznenađenje. Naime, „Zagrebačke pahuljice“ svojim će koreografijama sinkroniziranog klizanja i službeno crikvenički led pustiti u pogon i pozvati prve klizače, a već od drugog tjedna počinje i 2.Škola klizanja u Crikvenici.

U programu će na Veloj paladi sudjelovati i mali vatrogasci koji će pokazati svoje vježbe u kojima će se moći okušati i naši najmlađi, a zatim će se u Adventskom parku održati Potraga za blagom. Djeca će po parku morati naći skrivene, šarene poklone. Ove subote dolazi i kočija koja zbog lošeg vremena nažalost prošli vikend nije bila u Crikvenici, a uz kočiju i jedno malo, divno iznenađenje. Popodnevni subotnji program rezerviran je za puno dobre glazbe i zabave uz TS Klamaruša te uz DJ Borisa koji će nas sve skupa vratiti u 70-e i 80-e te će se osim toga birati i nagrađivati najbolji stajling i najbolji ples.

Nedjelja donosi Božićni program mališana u kojoj će sudjelovati djeca Dječjeg vrtića Radost, osnovnoškolci OŠ Zvonka Cara i OŠ Vladimira Nazora, centar Izvor Selce te mladi crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nakon toga za sve posjetitelje vrata će otvoriti Stara škola u kojoj će se održati kazališna predstava za djecu „Princeza i svinjar“. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Posebno će biti u parku i u popodnevnim satima kada će se održati skazanje živih jaslica uz predivan božićni program koji će nas sve skupa uvesti u zadnji predbožićni tjedan i pripremiti za Isusovo rođenje.

Ako još niste, pravo je vrijeme da dođete i posjetite adventski raspoloženu Crikvenicu!

 

 

Top