KVARNER EXPO po prvi puta u Crikvenici
Objavljeno: 11.04.2017.
U petak 14. i subotu 15. travnja 2017. godine od 10:00 do 18:00 sati održat će se tradicionalni sajam – izložba hrvatskih suvenira kojeg organizira Obrtnička komora Primorsko-goranske županije.

Osnovni koncept koji predstavlja prodajna izložba suvenira „KVARNER EXPO“ je kreativni i autohtoni suvenir proizveden u Hrvatskoj. Na sajmu sudjeluju umjetnički, prehrambeni i uporabni suveniri iz cijele Hrvatske, a unutar svake kategorije nagrađuje se i najbolji.

Manifestacija ima veliki odjek diljem Hrvatske, a za neke proizvode je bila od iznimne važnosti za izlazak i na strana tržišta. Ovogodišnji „KVARNER EXPO“ održat će se po prvi puta u Crikvenici (u Gradskoj sportskoj dvorani), i to u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenica i Vinodolske općine te uz potporu i suorganizaciju Grada Crikvenice.

Svečano otvaranje će se održati 14. travnja u 12:00 sati, dok se zabavni program planira za poslijepodnevne sate. Na sajmu će osim autohtonih suvenira, vina i domaćih proizvoda biti i proglašenje najsuvenira.

 

Top