Od sutra 'Dani Narcisa' u Poliklinici Terme Selce
Objavljeno: 21.03.2017.
Selce, 20. ožujka 2017.- U cilju ukazivanja na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke, u Poliklinici Terme Selce održat će se 'Dani Narcisa', u sklopu kojih će prvih 7 prijavljenih žena ultrazvuk dojki obaviti besplatno, a svim će ženama ultrazvuk biti dostupan povoljnije, s popustom od 50%.

U razdoblju od 21. do 31. ožujka 2017. godine u Poliklinici Terme Selce obilježit će se Dani Narcisa. Tim će povodom prvih 7 prijavljenih žena ultrazvuk dojki obaviti besplatno, a tijekom cijelog razdoblja, cijena ultrazvuka dojki bit će 50% niža. Kao dodatnu pogodnost u navedenom razdoblju omogućit će se i 50 % povoljnije usluge aparativne limfne drenaže, za žene operirane od raka dojke.

Rano otkrivanje spašava život
Rak dojke je najčešći tumor kod žena i njegovo rano otkrivanje spašava život. Poliklinika Terme Selce ovom akcijom želi potaknuti svjesnost o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke, što je i svrha Dana Narcisa.

Inače, Dan Narcisa u Hrvatskoj je prvi puta održan u travnju 1997. godine, kao humanitarna akcija kojom su se prodajom narcisa prikupljala sredstva namijenjena prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Ova manifestacija održava se pod zajedničkim sloganom u svim gradovima Hrvatske, koji imaju klubove žena liječenih i operiranih na dojci. Narcis je odabran kao cvijet koji simbolizira buđenje života i nade.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!

 

Top