Praznik ljubavi u Crikvenici
Objavljeno: 10.02.2017.
Bliži se Valentinovo – Dan zaljubljenih. No, iako ove godine taj praznik ljubavi pada na radni dan, to nije razlog da ga ne provedete što ljepše, u društvu vama najdraže osobe, a Crikvenica vam, kao i uvijek, stoji na raspolaganju.
Što može bolje obilježiti praznik ljubavi od poljupca na nekom posebnom mjestu? Naša Karta za ljubljenje poziva vas da posjetite najljepša mjesta za ljubljenje u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu. Deset romantičnih lokacija ucrtano je u ljubavnu kartu i obilježeno oznakama This is a Good Kiss Spot. Svaka lokacija nosi svoje jedinstveno i kreativno ime poput Vječna i Neponovljiva, Savršena ili Tajanstvena! Zašto baš ove lokacije i zašto ova imena, prepuštamo vama da otkrijete! Začinite ovaj praznik ljubavi poljupcem na nekom od naših romantičnih mjesta, ukolike želite, ovjekovječite poljubac fotografijom koju možete podijeliti na našoj Facebook stranici In love in Crikvenica.
Valentinovo u Crikvenici u službi je i upoznavanja grada te je naklonjeno i onima koji su skloni boravku u prirodu, avanturama i istraživanju nečeg novog i skrivenog kroz modernu igru Geokissing in Crikvenica. To je nastavak postojećeg projekta In love in Crikvenica u kojem se radi o zanimljivoj avanturističko – virtualnoj igrici koja je rasprostranjena na svim krajevima svijeta. Ova igrica ima za cilj istraživanje i bolje upoznavanje Crikvenice kroz „skrivanje i traženje blaga“ na 21 označenoj lokaciji na kojoj se nalaze zanimljiva iznenađenja. Igru možete zaigrati pomoću aplikacije za pametne telefone Geocaching, a pomoći će vam i naša Geokissing karta!Da bi poklonili voljenoj osobi nešto novo, jedinstveno i unikatno pobrinuli smo se u projektu Drvored ljubavi, gdje su spojene komponente ljubavi prema dragoj osobi, brige za okoliš i ljubavi prema našem gradu. Novih osam stabala alepskog bora i dvanaest stabala tamarisa, krasit će područje uz plažu Lučica i šetnicu Crikvenica – Selce. Sadnja usvojenih stabala bit će u ožujku kada će se uz zasađena stabla postaviti i pločica s natpisom za koju se odlučio pojedini par. Izrazito smo sretni što je ovaj projekt zaživio i što su stabla usvojena u rekordnom vremenu. To nam je povod da nastavimo stvarati slične projekte u koje se građani i prijatelji Crikvenice rado uključuju.

Kako god odlučili provesti ovogodišnje Valentinovo mi vam od srca želimo da bude što više začinjeno iskrenom ljubavi i srećom.. I pokojim romantičnim poljupcem! ;)

Vaš Grad Crikvenica!

Top