Najava programa drugog adventskog vikenda
Objavljeno: 02.12.2016.
Nakon uspješnog i predivnog otvorenja Adventa u Crikvenici, adventska događanja se ovaj vikend nastavljaju, kako u Adventskom parku tako i na Trgu Stjepana Radića.
Jutarnji sati vikenda biti će ugodno mjesto za obilazak sajma autohtonih proizvoda i vina uz zvuke tamburaških sastava, dok će oni najmlađi moći uživati u programu kreiranom upravo po njihovim željama. Subotu će se na Trgu predstaviti Mali vatrogasci te će se djeca i odrasli moći provozati vlakićem Svetog Nikole i pogledati koreografiju plesne skupine Dance Queen. Oni malo stariji imaju razloga u popodnevnim satima doći u Adventski park i zabaviti se uz grupe Detour i Trend.

I nedjelja će također biti prepuna događanja, od vožnje kočijom ulicama grada koja vraća u neka prošla vremena, preko kazališne predstave u Gradskoj sportskoj dvorani i dolaska Svetog Nikole u Adventski park u kojem će svoj djeci podijeliti poklone. U programu je i vožnja brodom crikveničkim akvatorijem, a popodne će Adventskim parkom zavladati naši rasplesani i raspjevani penzići.

Osim bogatog programa u parku ćete moći pronaći i neizostavne božićne slastice, kuhano vino i čajeve, ali i ostalu bogatu ugostiteljsku ponudu!
Toplo se obući i posjetiti nas i ovaj vikend na Adventu u Crikvenici!
Top