Treći Advent u Crikvenici donosi prvo crikveničko klizalište
Objavljeno: 16.11.2016.

I ove Grad Crikvenica priprema za vas pravu adventsku čaroliju u samome centru grada. Advent u Crikvenici 2016. donosi nam ponovno prigodne sajmove, zabavni program za djecu i odrasle, vlakić Djeda Božićnjaka, pričaonice za najmlađe, kazališnu predstavu za djecu, kreativne radionice, ali i brojna iznenađenja među kojima je i vožnja kočijom te prvo klizalište u Crikvenici. Klizalište će biti smješteno na samoj plaži, a uveseljavat će posjetitelje crikveničkog Adventa od 09. prosinca 2016. godine do 08. siječnja 2017. godine. Klizalište je za sve posjetitelje besplatno, a najam klizaljki plaća se simboličnih 10,00 kuna.

Središnja događanja Adventa odvijat će se tradicionalno u parku ispred hotela International, popularno zvanom Adventski park. Park će poprimiti potpuno novo ruho, a njime će zavladati božićni duh uz mirise i okuse božićnih slastica, zvonke glazbene zvukove te čitav niz zabavnih i edukativnih događanja za sve uzraste. Posebna pažnja posvećena je uređenju Adventskog parka, ali i čitavog područja grada te se i ovdje očekuju brojna iznenađenja i novosti.

Jedna od najposjećenijih i najatraktivnijih manifestacija u okviru Adventa u Crikvenici zasigurno je Palačinka´Da. Ovogodišnja druga po redu Palačinka´Da imati će ponovno humanitarni karakter.

Koncerti plakat

Adventska događanja započinju već 26. studenog kada nas očekuje svečano paljenje božićne iluminacije te nastup Nene Belana i Fiumensa.

Jedinstveni Doček stare i ove godine će se obilježiti 30. studenog, a Staru ćemo dočekati uz zvukove Hladnog piva kada će se sva događanja i čitav program preseliti na glavni gradski trg, Trg Stjepana Radića.

Pozivamo vas da dođete, proveselite se, zaplešete i zapjevate te zasladite božićnim slasticama, kobasicama, kestenima, kuhanim vinom, toplom čokoladom ili čajem u Adventskom parku u Crikvenici. Dođite na  kreativne i zabavne radionice, glazbene nastupe i ostala događanja organizirana u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, a koje su za vas pripremile vrijedne udruge, ustanove i institucije s područja Grada Crikvenice.

Neka vas duh Adventa ponese, veselimo se vašem dolasku!

Top