Grad Crikvenica slavi svoje dane
Objavljeno: 09.08.2016.

Crikvenica ovaj tjedan slavi svoje dane u sva četiri mjesta  Rivijere Crikvenica. Ovo je tjedan u kojem će se povodom obilježavanja Dana Grada Crikvenice održavati niz kulturnih, zabavnih, sportskih i ostalih događanja.

Sam Dan Grada Crikvenice 14. kolovoza  uljepšat će velika noćna procesija u čast Vele Gospe, zaštitnice Crikvenice, s početkom u 21:00 sati  ispred Crkve Uznesenja BDM.

Molimo sve građane i goste za strpljenje, jer će na dvadesetak minuta biti zatvoren promet u centru Crikvenice zbog velikog broja ljudi koji će sudjelovati u procesiji.

Iste večeri  na Trgu Stjepana Radića održat će se  koncert  klape INTRADE s početkom u 22:30 sati te ponoćni vatromet.

Blagdan Vele Gospe, 15. kolovoza, započet će u jutarnjim satima koncelebriranom svetom misom u crkvi Uznesenja BDM  kao i tradicionalnim 106. Plivačkim maratonom Šilo - Crikvenica, najstarijim plivačkim maratonom na Jadranu.

U Dramlju će se danas 09. kolovoza održati Večer klapske pjesme u lučici Bršćanovica, a 11. kolovoza u 21:00 sat Melodije s okusom mora preplavit će Dramalj. Dana 13. kolovoza održat  će se teniski turnir u parovima na Kačjaku.

U Selcu će se 09. kolovoza održati Primorska noć, a 10.kolovoza ljetne večeri uz Big Band Swingery.

Tjedan će, među ostalim, obilježiti i Ribarska fešta u Selcima i Jadranovu.

U Jadranovu 10. kolovoza na rivi Mulina nastupit će KUD Martin Matetić, a 13. kolovoza u 18:00 sati počinje ribarska fešta,

a Crkva sv. Jakova u Jadranovu će pak, 15. kolovoza navečer, ugostiti pijanistu Vitomira Ivanjeka, koji će održati koncert  Noć crno bijele čarolije.

Posjetite Rivijeru Crikvenica, zabavite se i uživajte na Danima Grada Crikvenice!

O svim događanjima detaljnije možete pročitati na plakatu koji se nalazi u privitku

Top