Vikend za dušu i tijelo u Crikvenici
Objavljeno: 07.07.2016.

Vikend pred nama bit će u znaku velike obljetnice. Naime, povodom obilježavanja 160. rođendana Nikole Tesle, svjetskoga velikana i genija, crikvenička Udruga "Kušac" organizira vikend za dušu i tijelo. Bogati će se program održavati u subotu i nedjelju, 9. i 10. srpnja 2016., u Hotelu "Omorika" u Crikvenici.

Kao najava proslave 160 godina rođenja Nikole Tesle, u subotu će se održati radionica kundalini joge, drevne nauke o otvaranju ljudskih potencijala i jedne od najbržih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha, namijenjene i prilagođene zapadu, koju mogu učiti prakticirati apsolutno svi. Istaknuti istočnjački duhovni vođe smatrali su Teslu svetim čovjekom zbog njegova poznavanja energija i povezivanja znanosti i duhovnosti pa je ova radionica najbolji uvod u proslavu.

Zainteresirani sudionici trebaju ponijeti jogamat, dekicu i jastučić za relaksaciju, sportsku svijetlu odjeću i ne bi smjeli jesti barem 2 sata prije radionice.

Nedjelja je dan u potpunosti posvećen Nikoli Tesli. Bit će predstavljena tehnika Tesla metamorfoza, a posjetitelji će uz licencirane praktičare Tesla metamorfoze moći po promotivnim cijenama isprobati blagotvornu, iscjeljujuću moć Teslinih valova, koja dovodi do promjena na svim razinama. Na kraju će se na terasi hotela održati koncert za Teslu, s uvodnom kompozicijom "Teslina munja", koju su Dragica Kopjar i Ljerka Končar skladale za svjetski kongres o Nikoli Tesli.

Program:

-subota, 9. srpnja
-18 h - Radionica kundalini joge pod vodstvom Dragice Kopjar

-nedjelja, 10. srpnja
-9 - 18 h - Iscjeljivanja Tesla metamorfozom s porukama Duše i snimanja Aura kamerom (po promotivnim cijenama)
-18 - 19 h - Predstavljanje tehnike Tesla metamorfoza (predavač Rina Doreni iz Ljubljane)
-19 - 20 h - Meditacija uz gong (vodi Dragica Kopjar)
-od 21 h - Koncert za Teslu (izvođači Dragica Kopjar na gongu i Ljerka Končar na violončelu), terasa Hotela "Omorika"

Poklonite si vikend za dušu i tijelo u Crikvenici i uživajte u programu posvećenome Nikoli Tesli, jednome od najvećih svjetskih umova!

Top