Raspisan javni poziv za prijavu procjenitelja/ica
Objavljeno: 01.03.2016.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane osobe sa znanjem u području procjenjivanja projekata organizacija civilnoga društva da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija. Na poziv se mogu prijaviti zainteresirane osobe s područja 5 županija: Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke, a čije plaće nisu financirane temeljem institucionalne podrške određenoj udruzi od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva će ovim putem odabrati 5 (pet) procjenitelja/ica.

Postupak procjenjivanja se odnosi na prijave za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” koji se provodi u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva u sklopu proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj.

Od izabranog procjenitelja/ice se očekuje raspoloživost u razdoblju od 25.04. do 25.05.2016. godine kada će biti organizirana edukacija o postupku procjene u prostorijama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u Puli na adresi Riva 8, nakon čega će uslijediti procjena prijava pristiglih na natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici" koje su zadovoljile formalne uvjete natječaja.

Izabranom će procjenitelju/ici rad na procjeni građanskih akcija biti honoriran sukladno Poslovniku o radu odbora za procjenjivanje kvalitete prijava po decentraliziranom modelu dodjele financijskih potpora.

Molimo Vas da prijavu izvršite putem obrasca u prilogu.

Ako niste osobno zainteresirani za prijavu molimo Vas da ovaj poziv proslijedite osobama za koje mislite da bi mogle biti zainteresirane.

Popunjene, potpisane i skenirane obrasce za prijavu procjenitelja potrebno je poslati na e- mail adresu Zaklade: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

s naznakom: ''Javni poziv za prijavu procjenitelja/ica" najkasnije do 15. ožujka 2016. godine.

Prijava se smatra potpunom ukoliko nakon slanja e-maila Zakladi prijavitelj od iste zaprimi potvrdu o primitku njegove prijave na Javni poziv za prijavu procjenitelja/ica. Prijavitelj je dužan voditi računa oko zaprimanja potvrde, te u slučaju izostanka iste, kontaktirati Zakladu unutar Javnim pozivom definiranog roka za dostavu prijave. U slučaju kada je prijava poslana na zadnji dan roka definiranog Javnim pozivom, a nije zaprimljena potvrda o primitku prijave od strane Zaklade, prijavitelj iznimno sljedeći dan može kontaktirati Zakladu. Sve prijave dostavljene izvan roka te prijave za koje prijavitelji nisu dobili potvrdu na gore definiran način, neće biti uzete u razmatranje. 

Izvor: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/javni-poziv-za-prijavu-procijeniteljaica/

Top