Obavijest o prestanku važenja sezonske regulacije prometa
Objavljeno: 14.09.2015.

Na području Grada Crikvenice dana 16. rujna 2015.g. ukida se sezonska (ljetna) regulacija prometa i ponovo uvodi zimska regulacija i to kako slijedi:

  • U naselju Crikvenica ukida se zabrana prometa u Štrosmajerovom šetalištu (od hotela Miramare do Črnog mula) i u ulici Gajevo šetalište (od Črnog mula do restorana Mendula) u vremenu od 21:00 sat do 05:00 sati sa dodatnim tablama, OSIM ZA STANARE I GOSTE HOTELA I PRIVATNOG SMJEŠTAJA“. U ulici Nikole Cara-Črnog ukida se jednosmjerni promet i uvodi se dvosmjerni promet.
  • U naselju Selce ukida se zabrana prometa u Šetalištu Ivana Jeličića-Tominčića (od Trga Palih boraca do hotela Slaven) u vremenu od 18:00 sati do 05:00 sati.
  • U ulici Vladimira Nazora od Skretanja za Lučicu Podvorska te nastavno ulicom Emila  Antića do križanja sa ulicom Knežina ukida se promet sa jednosmjernim kretanjem i ponovo uvodi dvosmjerni promet.
  • U naselju Jadranovo ukida se jednosmjerni promet u ulici Obala i ponovo uspostavlja dvosmjerni promet.

Skidanje znakova po prestanku važenja sezonske (ljetne) regulacije  prometa izvršiti će se dana 16.09.2015 g. u ranim jutarnjim satima.

Top