Crikvenica ovaj tjedan slavi svoje dane u sva četiri mjesta  Rivijere Crikvenica. Ovo je tjedan u kojem će se povodom obilježavanja Dana Grada Crikvenice održavati niz kulturnih, zabavnih, sportskih i ostalih događanja.
Sam Dan Grada Crikvenice 14. kolovoza  uljepšat će velika noćna procesija u čast Vele Gospe, zaštitnice Crikvenice, s početkom u 21:00 sati  ispred Crkve Uznesenja BDM.

Molimo sve građane i goste za strpljenje, jer će na dvadesetak minuta biti zatvoren promet u centru Crikvenice zbog velikog broja ljudi koji će sudjelovati u procesiji.

Iste večeri  na Trgu Stjepana Radića održat će se  koncert  Grupe  "Grejsi"  i „Katzndogz“ te ponoćni vatromet.

Blagdan Vele Gospe, 15. kolovoza, započet će u jutarnjim satima koncelebriranom svetom misom u crkvi Uznesenja BDM  kao i tradicionalnim 105. Plivačkim maratonom Šilo - Crikvenica, najstarijim plivačkim maratonom na Jadranu.

U Selcu će se 10. kolovoza održati Primorska noć , a 11. kolovoza će pijanist Vitomir Ivanjek u centru mjesta posjetitelje zabaviti uz "Večer romantike". Tjedan će, među ostalim, obilježiti i Ribarska fešta kao i atraktivan festival veselog  čovika VeSeLcE.

U Dramlju će ljubitelji ukusne hrane uživati na ribarskim feštama tematski posvećenim dagnjama,  a održat će se boćarski te teniski turnir na Kačjaku.

13. kolovoza u 21:00 sat „Melodije s okusom mora“ preplavit će Jadranovo. Crkva sv. Jakova u Jadranovu će pak, 15. kolovoza navečer, ugostiti Vitomira Ivanjeka, koji će održati koncert "Glasovirom za srce i dušu".

Posjetite Rivijeru Crikvenica, zabavite se i uživajte na Danima Grada Crikvenice!

Dobro nam došli!

Top