Poštovani poduzetnici i obrtnici,

Grad Crikvenica poduzima niz mjera i aktivnosti  u cilju stvaranja što kvalitetnije poduzetničke klime i omogućavanja što boljih preduvjeta za Vaš rast i razvoj.  Jedna od aktivnosti je i Opći program mjera za poticanje razvoja poduzetništva koji između ostalog nudi mogućnost dobivanja bespovratnih subvencija za različite poslovne aktivnosti, kao i mogućnost povoljnijeg kreditiranja Vaših programa i aktivnosti.

Kako bismo Vam olakšali mogućnost korištenja poticaja, cilj nam je što detaljnije Vas informirati o mogućnostima  sufinanciranja i kreditiranja kao i uvjetima za prijavu na objavljeni Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija te Javni poziv za podnošenje prijave za kandidaturu društveno odgovornog poduzetnika (dostupno na http://www.crikvenica.hr/natjecaji/javni-pozivi.html). U tu svrhu organizirali smo prezentaciju Programa mjera i Javnog poziva  koja će se održati u utorak, 28. 04. 2015. g. s početkom u 19:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice, Ul. P. Preradovića 1, 51260 Crikvenica. 

Na prezentaciji ćemo  pojasniti sve mogućnosti korištenja poticaja, uvjete za prijavu na Javni poziv  te ponuditi što konkretnije odgovore na Vaša pitanja.

Prezentacija će biti prilika da čujemo i Vaše konkretne potrebe, probleme i razmišljanja. Iznimno nam je važno da kroz gradske programe i mjere što bolje pokušamo odgovoriti na Vaše potrebe. Veselimo se Vašem dolasku!

Top