PRIJENOSNI  URED - MOBILNI KOFER MUP-A U DRAMLJU I JADRANOVU
Objavljeno: 05.03.2015.

Tijekom ožujka 2015. godine prijenosni ured s opremom za obavljanje upravnih poslova, tzv. mobilni kofer dostupan je građanima Primorsko-goranske županije pa i građanima Grada Crikvenice.

U za to određeno vrijeme građani će moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila.

Prijenosni šalteri prvenstveno su namijenjeni teško pokretnim, nepokretnim i građanima starije životne dobi. Sve potrebne uplate mogu se obaviti gotovinskim plaćanjem, (na licu mjesta ).

Pozivamo građane, posebice one kojima je otežan dolazak u ured Policijske postaje Crikvenica, da u navedenom vremenu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svog prebivališta ili boravišta.

Mobilni šalter - nalazit će se na području PU primorsko-goranske, Grada Crikvenice kako slijedi:

-       Dana 23. ožujka 2015. od 9,00 do 13,00 sati, mobilni šalter nalazit će se u Dramlju - Zadružni dom Dramalj, Dramaljsko Selce 30, 51265 Dramalj,

-       Dana 24. ožujka 2015. od 9,00 do 13,00 sati, mobilni šalter nalazit će se u Jadranovu - Dom kulture u Jadranovu, I:G: Kovačića 1, 51264 Jadranovo.

Top