8. TJEDAN PSIHOLOGIJE U CRIKVENICI 2015.
Objavljeno: 16.02.2015.

Dana 17. veljače 2015. u 13,00 sati  u Gradskoj upravi Grada Crikvenice povodom obilježavanja 8. tjedna psihologije u Hrvatskoj – 16. do 22. veljače, 2015. g. psihologinje koje djeluju na području Grada Crikvenice, Grada Novog Vinodolskog i Vinodolske općine informirat će medije i upravna tijela Grada Crikvenice o programu obilježavanja 8. tjedna psihologije u crikveničko-vinodolskom kaju.  
Već petu godinu zaredom u zajedničkoj koordinaciji obilježavaju «Tjedan psihologije u Hrvatskoj» za crikveničko-vinodolski kraj. Manifestacija se ove godine održava od 16. do 22. veljače.
Krovni organizatori «8. tjedna psihologije u Hrvatskoj» su Hrvatsko psihološko društvo i Hrvatska psihološka komora. Cilj manifestacije je prikazati različite mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. Ovom nizu događanja se pridružuju psiholozi diljem Hrvatske provodeći široki spektar aktivnosti (predavanja, radionice, okrugle stolove, tribine i sl.) da bi građanima približili što se sve radi u okviru psihološke djelatnosti te tako doprinose popularizaciji psihologije i njezinom približavanju javnosti.
Tjedan psihologije u Hrvatskoj uvijek se održava u tjednu u kojem pada 20. veljače, dan kada je 1953. godine utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo.

Korisni linkovi:

udruga VIDA
http://www.droga-online.com.hr/

udruga SOS TELEFON - GRAD RIJEKA
http://sos-telefon.hr/category/pocetna/category/pocetna/

ELAN savjetovanje
www.elan-savjetovanje.hr

Top