Upis u program predškole u Dječjem vrtiću RADOST
Objavljeno: 22.12.2014.

Pozivaju se roditelji predškolske djece s prebivalištem ili boravištem na području Grada Crikvenice, koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću, na upis u program predškole. Upis se provodi od 5. do 20. siječnja 2015. godine.

Program predškole je obvezan za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću. Program će se provoditi od 2. veljače do 28. svibnja 2015. u trajanju od 2,5 sati svaki radni dan. Roditelji će prije početka programa dobiti detaljnije upute o programu održavanja i vremenu realiziranja predškole, ovisno o broju prijavljene djece. Program predškole je besplatan.

Za upis djeteta je potrebno priložiti zahtjev za upis, presliku rodnog lista djeteta ili izvatka iz matice rođenih i dokaz o prebivalištu ili boravištu djeteta na području Grada Crikvenice. Zahtjev za upis se može preuzeti u tajništvu vrtića ili ovdje. Prije početka programa predškole roditelji su obvezni dostaviti potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu djeteta.

Zahtjev za upis s potrebnom dokumentacijom se može dostaviti u tajništvo vrtića svakim radnim danom od 7,30 do 14,30 sati, srijedom od 7,30 do 16,30 sati, ili na e-mail: to=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." target="_blank" style="box-sizing: border-box; color: rgb(211, 84, 0); text-decoration: none; transition: color 0.2s; -webkit-transition: color 0.2s; background: 0px 50%;">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Top