Posjet Društva Naša djeca Dječjem odjelu Thalassotherapije u Crikvenici i Dječjem vrtiću Radost
Objavljeno: 01.12.2014.

Društvo Naša djeca grada Crikvenice u mjesecu prosincu  već tradicionalno svake godine daruje djecu Dječjeg odjela Thalassotherapije provodeći akciju Za osmijeh djeteta u bolnici s ciljem humanizacije bolničkog liječenja.

U ovoj akciji sudjelovat će djeca Dječjeg vrtića Radost koje je uvježbala odgajateljica Branka Cvija kao i učenici Osnovne škole Zvonka Cara Crikvenica, a uvježbala ih je učiteljica Eva Vukelić Tomljanović koji će nam izvesti plesne točke uz glazbu, recitacije i pjesme primjerene blagdanskom ugođaju.

Akcija se provodi sa željom da bude što više osmijeha, radosti i zadovoljstva na dječjim licima tijekom njihovog boravka u bolnici. Organizatoru je cilj  da djeci bar malo uljepšaju dane blagdana i žele da djeca znaju, iako su daleko od svojih domova, da nisu sami  u dane sv. Nikole, Božića i Nove godine.

Ovu akciju Društvo Naša djeca provest će dana 02. prosinca 2014. godine u 10:00 sati.

Na ovu svečanost  pozvana su i djeca s poteškoćama u razvoju našega grada kako bi bilo zanimljivije i ljepše svima, jer DND kroz akciju Prijatelj prijatelju postiže svoj cilj družeći se s tom populacijom djece kojoj organizira slobodno vrijeme uz različite sadržaje.  Svakom od 18-ero  djece će dobiti bon od 100,00 kn, kako je odlučeno na Izvršnom odboru DND-a dana 25. studenoga 2014.g.

Djecu  Thalassotherapije, kao i sve sudionike programa, nagradit ćemo slatkišima kojima se uvijek vesele.

U ovoj su akciji uz Grad Crikvenicu, pomogle vrijedne ruke članica DND-a, kao i Udruga invalida Grada Crikvenice.

Treću akciju koju provodimo u ovom blagdanskom okruženju je posjet  Dječjem vrtiću Radost i to grupi djece s posebnim potrebama predškolskog uzrasta, koju ćemo započeti od 15. prosinca 2014. godine uz program koji nam priređuju, a Grad Crikvenica i DND će ih darivati prigodnim darovima.

Očekujemo Vas  s radošću i osmijehom!

Top