Potaknut većim brojem zahtjeva za produženjem radnog vremena ugostiteljskih objekata u vrijeme odigravanja Svjetskog nogometnog prvenstva,  kao i  inicijativom brojnih građana za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva u kojemu će neki prijenosi zbog vremenske razlike biti i kasno u noći, a zanimat će kako građane, tako i brojne turiste koji će u to vrijeme boraviti u Crikvenici, gradonačelnik Damir Rukavina vlasnicima svih ugostiteljskih objekata na području Grada Crikvenice preporučuje produženo radno vrijeme do 04:00 sata u razdoblju od 12. lipnja do 13. srpnja 2014.

 

Stoga pozivamo sve ugostitelje sa područja Grada Crikvenice koji će u svojim objektima organizirati praćenje utakmica da podnesu zahtjev u pisarnicu Grada Crikvenice (svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 sati). Temeljem podnesenog zahtjeva bit će donijeto rješenje o odobravanju produženog radnog vremena za pojedini ugostiteljski objekt bez kojega se neće moći raditi u produženom radnom vremenu.

Sve informacije mogu se dobiti u Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na telefon 455-409, ili na E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vjerujemo da će produženje radnog vremena u vrijeme održavanja Svjetskog nogometnog prvenstva dati poticaj malim gospodarstvenicima jer se očekuje pojačani interes publike za gledanjem prijenosa nogometnih utakmica, koje se sve češće i organizirano prate na otvorenom, odnosno u sklopu ugostiteljskih objekata.

Top