GLAZBENI VIKEND JE PRED NAMA...
Objavljeno: 04.06.2014.

Crikveničko-vinodolska rivijera će u subotu i nedjelju, 7. i 8. lipnja 2014., ugostiti čak 700 glazbenika i ljubitelja puhačke glazbe!

Očekuje nas 28. Susret hrvatskih puhačkih orkestara. Riječ je o godišnjem susretu najboljih puhačkih orkestara iz 12 hrvatskih županija, koji su svoj nastup izborili na županijskim natjecanjima puhača.

Na 28. Susretu hrvatskih puhačkih orkestara predstavit će se najbolji hrvatski puhački orkestri iz B i C kategorije koncertnog programa, a dolaze iz Sv. Martina, Bjelovara, Petrovine, Vrbovskoga, Ogulina, Zagreba, Virovitice, Vrpolja, Klis-Kose, Đurđevca, Goričana, Špičkovine, Zaprešića, Karlovca, Dekanovca, Virja i Mrzlog Polja. Kao gosti će nastupiti orkestar Vaška godba "Vrh nad Laškim" i Mažoretkinje Majde Marguč iz Slovenije pod ravnanjem dirigenta Ivana Medveda.

Uz službeni dio, koji obuhvaća bogati dvodnevni program u Domu kulture u Novom Vinodolskom, dio glazbenika će svojim nastupom razveseliti goste i stanovnike Crikvenice, Selca i Novog Vinodolskog.

Tako nas ugodna atmosfera i uživanje u revijalnom nastupu glazbenika na Rivijeri Crikvenica očekuje u sljedećim terminima:

-subota, 7. lipnja 2014.
-19:00 - Trg Stjepana Radića u Crikvenici - Puhački orkestar Goričan, Puhački orkestar DVD-a Ogulin i Puhački orkestar DVD-a Kašina

-nedjelja, 8. lipnja 2014.
-11:00 - riva - centar, Selce, KGD "Mosor", Klis - Kosa, Limena glazba Sveti Martin i Orkestar grada Bjelovara

Glavni organizator 28. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara je Hrvatski sabor kulture, krovna udruga kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj.

Susret se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Županije Primorsko-goranske, a uz suorganizaciju Grada Novog Vinodolskog, Grada Crikvenice, Centra za kulturu grada Novog Vinodolskog, Hrvatskog društva skladatelja HDS-ZAMP, TZ Grada Novog Vinodolskog, TZ Grada Crikvenice, TZ Primorsko-goranske županije, "Jadrana" d.d. Crikvenica i "Turist Booka" j.d.o.o.

 Više informacija potražite na web stranicama Hrvatskoga sabora kulture: www.hrsk.hr

 Opustite se i uživajte u glazbenome vikendu na Rivijeri Crikvenica!

Veselimo se Vašem dolasku!

Top