Maškare 2013. u Crikvenici
Objavljeno: 28.12.2012.

I ove će zime crikvenička rivijera biti zaigrana i obojena veselim karnevalskim šalama i originalnim maskama.
Otvorit će svoja vrata dragim prijateljima i gostima, pružiti najbolju zabavu za sve generacije i prepustiti maškarama vladarski tron.
Maškarano ludilo u Crikvenici trajat će od 12. siječnja do 13. veljače 2013. U tome će razdoblju veliki maškarani šator na parkiralištu "Riviera" u centru Crikvenice biti domaćin svima željnima lude zabave, smijeha, plesa i dobre muzike. U ukupno pet maškaranih zabava subotom će se za dobru atmosferu pobrinuti domaći glazbenici: Gustafi, Šajeta, Koktelsi, Lidija Bačić i Tamara Brusić.

U Crikvenici će biti organizirane i tradicionalne manifestacije na otvorenom, dječja maškarana povorka 20. siječnja te velika maškarana povorka 27. siječnja. Osim toga, posjetitelji će moći uživati i u maškaranom turniru u rukometu i mini rukometu, izboru Prve mačke crikveničkih maškara ili maškaranom boćarskom turniru. Maškare 2013. će završiti u srijedu, 13. veljače 2013. tradicionalnim čitanjem šentence, suđenjem i spaljivanjem mesopusta, krivca za sve nedaće i poteškoće u 2012. godini.

Maškare 2013. donose i jednu novinu, a to je nagradna igra "Ćapaj mačku", u kojoj će glavna nagrada biti osobni automobil "Novi Renault Clio". U igru će se moći uključiti putem kupnje srećke, a izvlačenje glavne nagrade će se održati u utorak, 12. veljače 2013. u večernjim satima u maškaranome šatoru.

Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com.

Upoznajte sve čari maškaranoga ludila, opustite se, nasmijte i zabavite na Maškarama 2013. u Crikvenici...

Veselimo se Vašem dolasku!


Organizator Maškara 2013. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka, a pokrovitelj Grad Crikvenica.

Kontakt osoba:
Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mobitel: 099 315 9551

Top