smotra_klapa_dramalj_2012U subotu, 2. lipnja, će u 20:30 u lučici Pazdehova u Dramlju započeti 4. po redu Smotra klapa "Sv. Jelena"Dramalj. Nastupat će ukupno 14 klapa, i to: muške klape "Kala" iz Crikvenice, "Tić" iz Triblja, "Škrljevo" iz Škrljeva, "Mriža" iz Splita, "Kvarner" iz Bakra, "Rab" s Raba, "Trabakul" iz Kostrene i "Gradelin" iz Rijeke te ženske klape "Rožice" iz Šapjana, "Mela" iz Murtera, "Ventula" iz Splita, "Sozal" s Raba, "Volosko" iz Voloskog i domaćin "Sv. Jelena" iz Dramlja. Posjetitelji će moći provesti ugodnu subotnju večer u ugodnom društvu izvođača, uz zvukove tradicionalnih klapskih pjesama, koje jamče poseban i nezaboravan doživljaj.

 

U slučaju kiše, program će se održati u crkvi Svete Jelene u Dramlju.

 

Dođite na 4. smotru klapa "Sv. Jelena" Dramalj, uživajte i opustite se u romantičnom ugođaju dramaljske lučice Pazdehova, uz diskretan šum valova i vrhunsku interpretaciju najljepših klapskih pjesama.

 

Organizatori 4. smotre klapa "Sv. Jelena" Dramalj su ženska klapa "Sv. Jelena" i KUD "Jelena" Dramalj, suorganizatori Udruga mladeži "Sveta Jelena", ŠRD "Lovrata", BK "Sveta Jelena" i RK "Mornar", a pokrovitelji Grad Crikvenica - MO Dramalj, Turistička zajednica Grada Crikvenice i KUD "Jelena".

 

 

Top