U Crikvenici  je okupljanje 14. Travnja u 8:00 sati kod dizalice na parkiralištu „Dubračina“. Čisti se korito Dubračine od ušća do Macela i područje oko njega, a u čišćenju će sudjelovati ronioci „Mihurića“, članovi PŠRD-a „Arbun“, članovi DVD-a Crikvenica, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, Udruga umirovljenika „Sunce“, PD „Strilež“ i članovi Udruge Roma Grada Crikvenice.

U Selcu je 14. travnja okupljanje zakazano također u 8:00 sati kod dizalice za plovila ispred Hotela „Selce“. Čisti se područje od Artića do svjetionika, uvale Povila, Jasenovac i Borinj, područje oko Doma prosvjete i druge lokacije u mjestu. Čiste članovi ŠRK-a „Oslić“ i selačke podružnice Udruge umirovljenika.

U Dramlju će se 21. travnja s početkom u 8:00 sati čistiti područje Kalvarije, uvala Pazdehova, Bršćanovica, ulaz Manestri i Vrtina. Čistit će Mjesni odbor Dramalj, KUD „Jelena“, Udruga Grada Crikvenice i Općine Vinodolske – podružnica Dramalj, ŠRD „Lovrata“, Udruga mladeži „Sveta Jelena“, Pikado klub „Dramalj“, BK „Sveta Jelena“ i RK „Mornar“.

U Jadranovu će se 28. travnja u 8:00 sati članovi Udruge umirovljenika okupiti na Lokvi, a ostali u 10:00 sati na Tuneri. Čistit će se podmorje te šetnica Lokva – Popovići. Čistit će članovi ŠRD-a „Tunera“ i 50-ak ronilaca iz 15-ak ronilačkih društava, te Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske – podružnica Jadranovo.

Uz članove udruga, dobrodošli su i svi drugi građani koji žele sudjelovati u akciji. Svi zainteresirani trebaju doći u radnoj odjeći i ponijeti radne rukavice te ručni alat.  

 

Top