Na žalost brojnih ljubitelja maškara, bliži se posljednji maškarani vikend u Crikvenici.

Subota, 18. veljače, donosi raznovrsna maškarana događanja već od samoga jutra. Tako će u 9 sati na Boćalištu "Gornji kraj" započeti 2. po redu maškarani boćarski turnir za žene, a u 14 sati će se u Gornjem kraju održati druženje maškaranih grupa i udruga. Večer je, pak, rezervirana za posljednju ovogodišnju zabavu u maškaranome šatoru, s početkom u 21 sat. Posjetitelje će zagrijati i rasplesati grupa "Trend", a glavni gosti večeri su Marijan Ban i "Diktatori". U sklopu maškarane zabave će se održati i tradicionalno krštenje mesopusta, kojemu će i ove godine zasigurno biti nadjenuto originalno i duhovito ime.

U nedjelju, 19. veljače će, s početkom u 15 sati, u ugodnom ambijentu caffe bara "Milman" na crikveničkoj tržnici započeti tombola i čajanka uz ukusne slastice.

U srijedu, 22. veljače, će u 16 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici započeti čitanje šentence i suđenje mesopustu. Nakon što se utvrdi koje je sve nedaće i poteškoće u 2011. prouzrokovao, mesopust će dobiti i primjerenu kaznu - bit će spaljen i bačen u more.

Posjetite maškaranu Crikvenicu, veselite se i zabavite s nama uz pregršt maškaranih događanja, plesa i najbolje domaće glazbe!

Radujemo se Vašem dolasku!

Detaljnije informacije o maškarama se mogu pronaći na internetskoj stranici: www.maskare.net.

Organizator ovogodišnjih maškara u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Apoksiomen" d.o.o., a pokrovitelj Grad Crikvenica.

Top