Dani Grada Crikvenice danas se, osim u Crikvenici, koncertom u atriju Hotela "Kaštel", obilježavaju i u Dramlju i Selcu. U Dramlju se u 20:00 h održava Boćarski turnir s gostima u sportskom centru TN-a Kačjak, a u Selcu na Trgu Harmica u 20:30 h održat će se promenadni koncert Limene glazbe Selce.

Povodom obilježavanja 90. obljetnice imenovanja književnika Vladimira Nazora ravnateljem Dječjega doma u Crikvenici, sutra (13. kolovoza) će u 09:00 h na mjesnom groblju u Crikvenici biti svečano otkriveno spomen-obilježje Mariji Nazor, a u 20:30 h slijedi prezentacija knjige „Tražim nekog dječaka – Vladimir Nazor među Crikveničanima“ autorice Marije Gračaković.

Sutra će se u 10:30 h na trgu ispred Gradske knjižnice izložbom fotografija predstaviti novi crikvenički grad prijatelj iz Češke, Orlova. Otvaranju izložbe nazočit će gradonačelnici Grada Orlove i Grada Crikvenice, Jiri Michalik i Damir Rukavina te gosti iz Orlove. Na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada Crikvenice, 14. kolovoza, bit će svečano potpisan Sporazum o prijateljstvu između gradova Crikvenice i Orlove.

Sutrašnju večer obilježit će i koncert grupe „Kolaž“ na Gradskom plivalištu u Crikvenici, večer klapske pjesme u lučici Pazdehova u Dramlju te književna večer s Alenom Polićem i gostima na terasi Ville „Anda“ u Jadranovu. Sva tri događanja počinju u 21:00 h.

Top